Ajankohtaista

Ylivieskan Kuula ja kaupunki isännöivät KLL:n mestaruushiihtoja viikonloppuna Huhmarissa. Lauantaipäivä toi keskipohjalaisittain hyviä sijoituksia perinteisillä matkoilla. Sunnuntain takaa-ajokisassa Ville Tuukkanen ylsi toiseen mestaruuteen. Kalajoen Tapani Kärjä nousi luisteluosuudella myös mestaruuteen.
Kruunupyyn joukkueen tasaisuus ja vahva ankkuriosuus hopeasompamestari Malin Boholmin johdolla nosti Kruunupyyn Keski-Pohjanmaan koululaisten maakuntaviestin ykköseksi.
Keskipohjalaisnuoret jatkoivat menestystä laajalla joukollla Kuopiossa viime viikonloppuna hiihdetyissä nuorten SM-kisoissa. Perhon Kirin Terhi Tuukkanen nappasi sunnuntaina 23-vuotiaiden mestaruuden perinteisellä matkalla. Heikki Kopakka Alavieskan Viristä hiihti hopealle M17-sarjassa luistelumatkalla.
Kalajoen Hiekkasärkät ja KepHi solmivat 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. Näin Hiekkasärkät on Koululaisten Maakuntaviestin pääyhteistyökumppani.
Haapajärven Kiilojen 13-vuotias Risto Uusivirta voitti perinteisellä hiihdetyn normaalimatkan kilpailun Jyväskylän Huhtasuolla.
Saarijärvellä viikonloppuna hiihdetyissä nuorten SM-kisoissa Kalle Lassila ja Heikki Kopakka voittivat kultaa, Tapani Kärjälle pronssi!
Reisjärven Pilke voitti tämän vuotisen Hopeasomman Keskipohjanmaa Cupin seurojen välisen kokonaiskilpailun.
KePLi:n organisoiman valmennuksen kehittämishankkeen ensimmäisenä valmennuspäivänä pureudutaan huippuasiantuntijoiden avulla kahteen tärkeään valmennuksen osa-alueeseen - urheilijoiden ravitsemukseen ja voimavalmennukseen
KePHi:n nuorisovaliokunta nimesi piirin joukkueen Hopeasomman loppukilpailuun.
Keskipohjalaisedustajat ovat onnistuneet mainiosti avausmatkoillaan MM-kisoissa.Sijoitukset 9. ja 13. ovat erittäin hyviä arvikisasuorituksia.